Suzuki

Podložke vzmeti Suzuki Grand Vitara (99-04) +5cm
Na zalogi
Komplet 4 podložk za Suzuki Grand Vitara(1999-2004), narejene iz poliuretana. Dvig podvozja za 5cm. Priporočljiva vgradnja daljših blažilcev. Cena za komplet. Podložke niso homologirane za uporabo v cestnem prometu.
Podložke vzmeti Suzuki Grand Vitara (05-) +5cm
Na zalogi
Komplet 4 podložk za Suzuki Grand Vitara(2005-), narejene iz poliuretana. Dvig podvozja za 5cm. Priporočljiva vgradnja daljših blažilcev. Cena za komplet. Podložke niso homologirane za uporabo v cestnem prometu.
Podložke vzmeti Suzuki Vitara (88-04)+5cm
Na zalogi
96,00 €
Komplet 4 podložk za Suzuki Vitara, narejene iz poliuretana. Dvig podvozja za 5cm. Priporočljiva vgradnja daljših blažilcev. Cena za komplet. Podložke niso homologirane za uporabo v cestnem prometu.
Podložke vzmeti Suzuki Jimny +5cm
Na zalogi
96,00 €
Komplet 4 podložk za Suzuki Jimny, narejene iz poliuretana. Dvig podvozja za 5cm. Priporočljiva vgradnja daljših blažilcev. Cena za komplet. Podložke niso homologirane za uporabo v cestnem prometu. .
Podložke vzmeti Suzuki Jimny +7cm
Dobava 10-15 dni
96,00 €
Komplet 4 podložk za Suzuki Jimny, narejene iz poliuretana. Dvig podvozja za 7cm. Priporočljiva vgradnja daljših blažilcev. Cena za komplet. Podložke niso homologirane za uporabo v cestnem prometu. .
Prikazujem 1-7 od 7 izdelkov
Izdelek dodan v seznam želja
Izdelki dodani v primerjalnik

Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje - več o tem