Varovanje osebnih podatkov

Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Vaše osebne podatke potrebujemo za korektno izpolnitev naročila. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Zasebnosti obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini posvečamo veliko pozornost in zavedamo se, da so osebni podatki, ki nam jih uporabniki zaupate, občutljive informacije, zato se zavezujemo, da jih bomo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in GDPR (EU 2016/679) skrbno varovali pred zlorabo, razkrivanjem, nepooblaščenim dostopom in jih pod nobenih pogojem ne bomo posredovali tretjim osebam. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

 

Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

 

ime in priimek,

naslov in kraj bivanja,

naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),

kontaktno telefonsko številko,

geslo v šifrirani obliki,

ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu egazz4x4.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

 

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

 

Izbris osebnih podatkov

 

Če želite izvedeti, katere podatke sploh imamo o vas (zgodovino nakupov, npr.), pišite na info@egazz4x4.com

Če želite ukiniti vašo registracijo v "Mojem računu", to sporočite na elektronski naslov info@egazz4x4.com. Za preverjanje pristnosti podatkov, vas bomo  kontaktirali in vam dokončno potrdili ukinitev vaše registracije. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. V roku 15 dni od prejema vaše zahteve za ukinitev registracije, bomo zbrisali vaše osebne podatke in vas o tem tudi obvestili.

 

Če želite, da se izbriše vse vaše osebne podatke, nam  pošljite email na info@egazz4x4.com. Izbrisali bomo zgodovino vaših nakupov (torej vsa vaša pretekla naročila in vse podatke, povezane z njimi) ter vaš email v našem email sistemu. Drugih podatkov o vas ne shranjujemo.

Vse o novi evropski uredbi (GDPR), ki ureja vaše in naše pravice glede uporabe podatkov, najdete na strani Evropske komisije.


Splošni pogoji poslovanja spletne strani Egazz d.o.o. (www.egazz4x4.com) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in kodeksi za e-poslovanje.

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelki dodani v primerjalnik

Stran uporablja piškotke za pravilno delovanje - več o tem